HTML

Mindannyian_dramazunk

Primadonna, Hisztipanka, Drama Queen. Jelenet, balhé, fesztivál. Visítófrász, sikolyfutam, könnykáosz. Tényleg azt hisszük, menekülünk az ilyesmitől? Az életünk felszínéről száműztük, a szívünk mélyén szomjazzuk a drámát. Közünk van hozzá. Egyébként el lehet érni, hogy békén hagyjon minket a felkavaró cicomáival... Csak a dohos pincéből vissza kell költöztetni őt a saját szobájába.

Friss topikok

Linkblog

Még az első előtt

2010.06.15. 14:34 pázsitzebra

Először a tévedésről akartam blogolni. Posztolni arról hétről-hétre, hogy ez a legvadabb, legvalóságosabb kaland, tessünk szeretni és kinyílni felé. De rájöttem, végül olyan negativitásmassza zúdulna így rám, keresgélhetném magam alatta négykézláb. Persze rokonítható, applikálható, biztosan jön majd ilyen bejegyzés is.

Mert végül ez lett belőle, dráma. Még főleg a fejemben él, de azért ma siettem létrehozni. Abban voltam biztos, hogy hármas összegű napon szeretném indítani, tutira az Ikrekben, hadd fejezze ki magát pontosan, szépen, emlékezetesen, illetve motoszkál itt egy harmadik szempont is, pillanatnyilag nem jut eszembe. De már megint annyi minden adódott, hamarosan jelentkezem rendesen is. Függöny fel.

Szólj hozzá!

Címkék: dráma

A bejegyzés trackback címe:

https://dramablog.blog.hu/api/trackback/id/tr712083598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása